Arnold Tamás Honlapja

Üdvözöllek a honlapomon!

Néhány recept


 

 

 Legnépszerűbb receptoldal
Csirkemell őzgerincformában sütve 2. recept
 
nehézség: könnyű sütés: 40 perc
 
 sütési hőfok: 1 70 0 C  sütési mód: alul-felül sütés
hozzávalók / 4 adag
A csirkemell előkészítéséhez
• 80 dkg csirkemell filé
• 40 dkg bacon (szeletelt)
• 20 dkg sajt (bármilyen)  2 db tojás  1 csokor petrezselyem
• 4 ek tejföl  3 evőkanál finomliszt  2 kk só  bors ízlés szerint
A forma kikenéséhez
• 1 ek vaj
• 2 teáskanál zsemlemorzsa
 
mit hogyan?
Hogyan grillezzünk szárazabb húsokat?
 
Hogyan süssek szép szalonnát?
 
Mire jó a karamellizáló pisztoly?
még több kérdés
 
ezt olvastad már?
1 5 szaftos-porhanyósropogós karácsonyi sült a csirkén túl - ha teheted, idén válassz más húsfélét!
ajánlat
Hasábburgonya, azzal az igazi:-)
Szólj hozzá!
 
Lejla receptje
elkészítés
1 . Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.
2. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük.
3. Formánkat kivajazzuk, és morzsázzuk, majd a bacon-nel kibéleljük.
4. A husit a formába öntjük, és a kilógó szalonnát ráhajtogatjuk.
5. Előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd egy tepsire kiborítjuk, és tovább sütjük, míg a szalonna megpirul.
 

2015. 12. 18. Báránygerinc | NOSALTY

nehézség: közepes sütés: 21 perc

elkészítettem: 5 alkalommal

hozzávalók / 4 adag

3 ek olívaolaj

mit hogyan?

Hogyan legyen kéznél mindig citromhéj?

Hogyan lehetek 1. szintű alaptag, és milyen jogosultságokkal jár?

A borászat kategória bemutatása

még több kérdés

ezt olvastad már?

ajánlat

Bébi madársalátával kínáltam.

Szólj hozzá!

http://www.nosalty.hu/recept/baranygerinc 1/1

15 szaftos-porhanyós- ropogós karácsonyi sült a csirkén túl - ha teheted, idén válassz más húsfélét!

Báránygerinc recept

költség: 2200 Ft

1.5 kg báránygerinc (12 db pálcás)

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

30 g vajPetra receptje elkészítés

1. A pálcás báránygerinc-szeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

2. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olívaolajat és a vajat, majd

négyesével beletéve, oldalanként kb. 3,5 percig sütjük a szeleteket. Akkor jó, amikor kívülről a hús szép barnás, belül pedig rózsaszínű (próbaképpen egyet felvághatunk, hogy megbizonyosodjunk, nem sütjük túl).

3. Salátával kínáljuk.

Petra receptje elkészítés

1. A pálcás báránygerinc-szeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

2. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olívaolajat és a vajat, majd

négyesével beletéve, oldalanként kb. 3,5 percig sütjük a szeleteket. Akkor jó, amikor kívülről a hús szép barnás, belül pedig rózsaszínű (próbaképpen egyet felvághatunk, hogy megbizonyosodjunk, nem sütjük túl).

3. Salátával kínáljuk.

 

2015. 12. 17. Csicseriborsós saláta | NOSALTY

nehézség: könnyű

elkészítettem: 1 alkalommal

hozzávalók / 5 adag

1 marék dió

mit hogyan?

Hogyan főzzek csicseriborsót?

A sonka főzővizét hogyan ízesítsem?

Házi testradír receptet tud valaki?

még több kérdés

ezt olvastad már?

Szólj hozzá!

http://www.nosalty.hu/recept/csicseriborsos­salata 1/1

15 szaftos-porhanyós- ropogós karácsonyi sült a csirkén túl - ha teheted, idén válassz más húsfélét!

Csicseriborsós saláta recept

költség: 600 Ft

2 ek olívaolaj

1 közepes db vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 teáskanál őrölt római kömény

1 teáskanál őrölt koriandermag

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

40 dkg csicseriborsó

3 kis db sárgarépa

8 dkg salátalevél

A NoSalty-n sütiket használunk, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhassunk számodra. A sütik beállításait bármikor megváltoztathatod. Még több információ

Évi néni receptje elkészítés

1. Az olívaolajon a csíkokra vágott hagymát megpirítjuk. Mikor már kezd színt kapni, hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát és a fűszereket is. Így pirítjuk még kb. 2 percig, majd hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, és további 2-3 percig pároljuk, majd félretesszük hűlni.

2. A sárgarépát meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

3. Ha a borsó langyosra hűlt, összekeverjük a répával és a salátalevéllel,

megszórjuk egy marék dióval.

4. Langyosan, de lehűtve is fogyaszthatjuk.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 1
Havi: 3
Össz.: 9 462

Látogatottság növelés
Oldal: Receptek
Arnold Tamás Honlapja - © 2008 - 2024 - atomiboy.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »